Descargar EBOOK Titanic: reneixer autor SANDRA DE LAMO gratis online


Descargar EBOOK Titanic: reneixer autor SANDRA DE LAMO gratis online Título Del Libro: Titanic: reneixer
ISBN 13: 9788498859942
Idioma del libro: ES
El autor del libro: SANDRA DE LAMO
El editor: PANINI
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 791 Kb

Read full description of the books:Rick Nolland té 19 anys i seria un noi com qualsevol altre... si no fos perquè la seva rebesà via va ser una de les supervivents del Titanic. Aquest detall és a punt de canviar-li la vida: amb motiu del centenari de l’enfonsament del ransatlàntic n’han construït un de nou, exactament igual que l’original, que t é previst fer el mateix viatge cent anys després. I han convidat a bord tots els descendents dels supervivents! En Rick i la seva família s’hi embarquen disposats a gaudir de vuit dies de luxe, sol i relaxació, però no comptaven amb la presència d’una altra descendent: Lena Jazz, la cantant més famosa del moment. La popstar no impressiona en Rick, que s’estima més invertir el temps llegint el diari de la seva rebesà via Margaret. Pàgina a pàgina, el jove coneixerà la història d’aquesta dona increïble, com va sobreviure a la tragèdia del Titanic i com se’n va sortir a la Nova York de començaments del segle XX. Però la decisió de no barrejar-se amb la capriciosa diva de la cançó es converteix en una missió gairebé impossible, i en Rick acabarà sofrint els canvis d’humor de la Lena... però també la seva passió i els perills de la fama. Sobreviuran tots dos a la nova aventura del Titanic?
Titanic-Renéixer narra dues històries paral·leles: la d’en Rick Nolland, un jove del segle XXI que s’embarca en una rèplica del famós transatlàntic l’any 2012, i la de la Margaret, una jove anglesa que, després de casar-se amb en James Nolland, es va embarcar en el Titanic el 1912 per a celebrar el viatge de nuvis. Durant aquest doble viatge, en Rick coneixerà la Lena, una famosa cantant pop, i es veurà arrossegat al seu món de glamur. Però també coneixerà la seva rebesà via, Margaret Nolland, a través del diari que ella va escriure i que el seu fi ll, el besavi d’en Rick, li lliura abans del creuer. El viatge i el fet de conèixer aquestes dues dones extraordinàries canviaran la vida d’en Rick: amb l’una descobrirà l’emoció de l’aventura, i l’altra li revelarà la autèntica història de la seva família.


El autor es SANDRA DE LAMO escribió un interesante libro titulado Titanic: reneixer. El libro de la publicó la editorial PANINI, y en este momento por el libro de Titanic: reneixer PDF ISBN (9788498859942) es necesario pagar 9.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Titanic: reneixer EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SANDRA DE LAMO, que te pueden gustar, igual que el libro de Titanic: reneixer EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Titanic: reneixer EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Titanic: reneixer PDF
Descargar en EPUB Titanic: reneixer EPUB
Descargar en DOC Titanic: reneixer DOC
Descargar en TXT Titanic: reneixer TXTReseñas de libro Titanic: reneixer


Raul

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Marina

yo no era capaz de entender de este libro

Lucas

Habría sido mejor que no me leía un libro...

Elena

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Titanic: reneixer autor SANDRA DE LAMO gratis online

PDF: titanic-reneixer.pdf Titanic: reneixer PDF
EPUB: titanic-reneixer.epub Titanic: reneixer EPUB
DOC: titanic-reneixer.doc Titanic: reneixer DOC
TXT: titanic-reneixer.txt Titanic: reneixer TXT