Descargar EBOOK La unió europea, un mosaic linguístic autor JAUME CORBERA POU gratis online


Descargar EBOOK La unió europea, un mosaic linguístic autor JAUME CORBERA POU gratis online Título Del Libro: La unió europea, un mosaic linguístic
ISBN 13: 9788415432395
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JAUME CORBERA POU
El editor: DOCUMENTA BALEAR
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 3.76 Mb

Read full description of the books:La intenció d’aquesta obra és mostrar la diversitat i complexitat lingüística de la Unió Europea. Els capítols se succeeixen per famílies lingüístiques, per branques d’aquestes famílies i per grups de parlars. El llibre es limita a la Unió Europea (i concretament als territoris europeus de la Unió) perquè és aquest el marc polític més ample en què ens movem, del qual feim, voluntàriament, part institucional. I també es limita a tractar de les comunitats lingüístiques considerables autòctones, les que són europees des de fa segles, encara que no tenguin un territori propi delimitat, com la romaní, la jiddisch o l’armènia. Aquesta limitació espacial no significa, tanmateix, que quedin sense ser tractats molts de parlars europeus, perquè l’actual Unió els inclou, totalment o parcialment, a quasi tots. Només deixen de ser al·ludits en aquesta obra parlars europeus diversosque es troben únicament a Rússia i al Caucas (si és que el Caucas és Europa...).Aquest llibre ofereix una novetat important respecte a altres obres dedicades a aquest tema: de cada grup de parlars en podeu sentir i llegir una mostra. Per això hi ha com a mínim una cançó per grup, cançons de pronúncia clara, en què la veu destaca per damunt de l’acompanyament musical. Totes les cançons duen el text escrit, la qual cosa també permet veure la diversitat de grafies (hi són representats quatre alfabets diferents), i la traducció en català, perquè en sentir i llegir la cançó sapiguem què diu. Però no tan sols s’hi presenten els diversos parlars (socio)lingüísticament i històricament, sinó que s’hi esmenten les relacions que aquests parlars, o les comunitats que els tenen com a propis, han tengut en el transcurs de la història i en el moment present, si hi escau, amb la comunitat catalana. Així, els lectors es poden fer una idea succinta, per exemple, de quines han estat les relacions històriques entre francesos i catalans, o entre alemanys i catalans, o entre maltesos i catalans..., i quines influències de tots aquests diversos parlars ens han arribat: castellanismes, francesismes, anglicismes, occitanismes, germanismes, eslavismes, etc. I també en sentit contrari, quins catalanismes es troben en castellà, en sicilià o en altres parlars amb els quals hem tengut contacte.


El autor es JAUME CORBERA POU escribió un interesante libro titulado La unió europea, un mosaic linguístic. El libro de la publicó la editorial DOCUMENTA BALEAR, y en este momento por el libro de La unió europea, un mosaic linguístic PDF ISBN (9788415432395) es necesario pagar 26.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La unió europea, un mosaic linguístic EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAUME CORBERA POU, que te pueden gustar, igual que el libro de La unió europea, un mosaic linguístic EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La unió europea, un mosaic linguístic EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La unió europea, un mosaic linguístic PDF
Descargar en EPUB La unió europea, un mosaic linguístic EPUB
Descargar en DOC La unió europea, un mosaic linguístic DOC
Descargar en TXT La unió europea, un mosaic linguístic TXTReseñas de libro La unió europea, un mosaic linguístic


Ivan

estoy absolutamente de nada, no entendía de este libro

Aitor

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin problemas

Alejandra

El atractivo de la carátula y controvertido de la historia.

Ivan

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Lucia

el libro provocó sentimientos encontrados en los!
Añadir comentario
Descargar EBOOK La unió europea, un mosaic linguístic autor JAUME CORBERA POU gratis online

PDF: la-uni-europea-un-mosaic-lingustic.pdf La unió europea, un mosaic linguístic PDF
EPUB: la-uni-europea-un-mosaic-lingustic.epub La unió europea, un mosaic linguístic EPUB
DOC: la-uni-europea-un-mosaic-lingustic.doc La unió europea, un mosaic linguístic DOC
TXT: la-uni-europea-un-mosaic-lingustic.txt La unió europea, un mosaic linguístic TXT