Descargar EBOOK Una vida al caire de l holocaust autor JAIME VANDOR gratis online


Descargar EBOOK Una vida al caire de l holocaust autor JAIME VANDOR gratis online Título Del Libro: Una vida al caire de l holocaust
ISBN 13: 9788483307243
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JAIME VANDOR
El editor: VIENA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 2.34 Mb

Read full description of the books:Jaime Vándor va néixer a Viena el 26 de febrer del 1933, un dia abans de l'incendi del Reichstag alemany. Com a conseqüència de l'annexió d'Àustria pel Tercer Reich, tota la família va haver de fugir a Hongria i, el 1940, veient que la situació cada vegada es complicava més, el seu pare va emigrar a Espanya amb l'esperança de poder reunir-se allà més endavant amb la seva dona i els seus dos fills. El tancament de fronteres, però, ho va impedir i ells tres van haver de quedar-se a Hongria, confinats a l'anomenat "gueto internacional" de Budapest. L'any 1944 els alemanys van ocupar Hongria i milers de persones van ser deportades i van morir, entre els quals molts dels amics i familiar dels Vándor. Jaime, la seva mare i el seu germà van esquivar aquest destí gràcies a l'actuació d'Ángel Sanz Briz i de Giorgio Perlasca, que van salvar de la deportació més de 5.200 jueus refugiats a l'Ambaixada d'Espanya. Després de moltes vicissituds, el 1947, ja en plena postguerra espanyola, tots tres van aconseguir arribar finalment a Barcelona.


El autor es JAIME VANDOR escribió un interesante libro titulado Una vida al caire de l holocaust. El libro de la publicó la editorial VIENA, y en este momento por el libro de Una vida al caire de l holocaust PDF ISBN (9788483307243) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Una vida al caire de l holocaust EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JAIME VANDOR, que te pueden gustar, igual que el libro de Una vida al caire de l holocaust EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Una vida al caire de l holocaust EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Una vida al caire de l holocaust PDF
Descargar en EPUB Una vida al caire de l holocaust EPUB
Descargar en DOC Una vida al caire de l holocaust DOC
Descargar en TXT Una vida al caire de l holocaust TXTReseñas de libro Una vida al caire de l holocaust


Juan

yo no entendí

Iker

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Noa

Un buen libro!

Izan

Un libro en el que todo está bien

Julia

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Una vida al caire de l holocaust autor JAIME VANDOR gratis online

PDF: una-vida-al-caire-de-l-holocaust.pdf Una vida al caire de l holocaust PDF
EPUB: una-vida-al-caire-de-l-holocaust.epub Una vida al caire de l holocaust EPUB
DOC: una-vida-al-caire-de-l-holocaust.doc Una vida al caire de l holocaust DOC
TXT: una-vida-al-caire-de-l-holocaust.txt Una vida al caire de l holocaust TXT